Home/Support/Support Forum/AnywhereUSB / 14, died at the time the firmware
New and improved user forum site going live on 12/6 (All users will need to reset their password when the new forum is active)
Welcome to Digi Forum, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

AnywhereUSB / 14, died at the time the firmware

0 votes
Hello!
We have three devices AnywhereUSB / 14. Yesterday, I decided to upgrade to the latest version Firmvare 1.82. Two devices were updated successfully, and the third died during the upgrade.
Now it is not loaded, and all LEDs blink red and green.
As it can be brought back to life ??
Thank you!
asked Sep 3, 2015 in USB by dkler New to the Community (1 point)

Please log in or register to answer this question.

2 Answers

0 votes
I would try to factory default the AW/14 without any ethernet or USB devices plugged in

Using the Front Panel Reset Button
1. Power off the AnywhereUSB by unplugging the power.
2. Press the Reset button on the front of the unit.
3. While holding the Reset button, power up the unit.
4. Hold the Reset button for 20 seconds and then release it.
answered Sep 3, 2015 by halovapor Veteran of the Digi Community (918 points)
0 votes
I found a solution, thanks!

http://knowledge.digi.com/articles/Knowledge_Base_Article/AnywhereUSB-firmware-recovery-procedure/?l=en_US&c=Product_Category%3AAnywhereUSB%2CType_of_Question%3AMiscellaneous_Hardware_Related&fs=Search&pn=1
answered Sep 3, 2015 by dkler New to the Community (1 point)
...